Andere Zorgverleners

Medisch Centrum Delft

In het Medisch Centrum Delft vindt u diverse zorgverleners.
Onder andere vijf huisartsenpraktijken, de tandartsenpraktijk Dentalways, SGZ reizigersadvisering, fysiotherapie, osteopathie, mensedieck, HSK psychologen, logopedie en jeugdgezondheidszorg.

Bloedafnamepunt Reinier de Graaf

Elke ochtend van 8.00 uur tot 9.30 uur is er een bloedafnamepunt van het Reinier de Graaf ziekenhuis geopend in het Medisch Centrum Delft.
U vindt dit bloedafnamepunt op de begane grond, vanaf de ingang van het gezondheidscentrum rechtdoor en dan direct na de deur rechtsaf.


Persoonsgegevens gewaarborgd

Uw huisarts en apotheek zullen u om toestemming vragen.Daarna leggen ze in uw dossier vast of u toestemming hebt gegeven.Soms heeft u bij een huisartsenpraktijk of een apotheek contact met meerdere artsen of assistenten.Zij kunnen via één van hen uw toestemming vragen. U kunt ook zelf contact met uw huisarts en apotheek opnemen. Vanaf 1 januari 2013 mogen uw huisarts en apotheek uw medische gegevens niet zonder uw toestemming beschikbaar stellen voor raadpleging via de zorginfrastructuur.Als u geen toestemming hebt gegeven,kunnen zorgverleners uw gegevens ook niet inzien in noodsituaties.
bron: vzvz.nl
privacyverklaring