Over Apotheek Vrijenban

Apotheek Vrijenban bestaat sinds oktober 2008. De apotheek bevindt zich op de begane grond van het Medisch Centrum Delft aan de Beukenlaan 4b. Dit gezondheidscentrum ligt aan de achterkant van verpleegtehuis De Bieslandhof in de wijk Vrijenban.

Voldoet aan de eisen van het
ISO 9001 DEKRA HKZ certificaat

Apotheekrobot

Apotheek Vrijenban beschikt over een apotheekrobot. Dit is een automatisch geneesmiddelenmagazijn.

Bij het inbrengen van een recept in ons computersysteem, worden de medicijnen uitgegeven en via een transportband vervoerd naar de gewenste plek.

Hierdoor gaat het klaarmaken van uw medicijnen sneller en hebben we meer tijd om u over uw medicijnen te informeren en uw vragen te beantwoorden.

Openingstijden

Apotheek Vrijenban is geopend van Maandag t/m Vrijdag: 8.00 - 17.30 uur.
Dienst Apotheek Delft

Privacy

In Apotheek Vrijenban proberen wij er alles aan te doen om uw privacy te waarborgen. De balie is verdeeld in aparte "eilanden", waardoor u afgezonderd uw recept kunt afhandelen met één van onze medewerkers. Voor bepaalde gesprekken nodigen we u uit in onze spreekkamer plaats te nemen. Wanneer u op andere momenten meer privacy wenst, mag u altijd vragen om in de spreekkamer het gesprek voort te zetten.

Contact gegevens


Persoonsgegevens gewaarborgd

Uw huisarts en apotheek zullen u om toestemming vragen.Daarna leggen ze in uw dossier vast of u toestemming hebt gegeven.Soms heeft u bij een huisartsenpraktijk of een apotheek contact met meerdere artsen of assistenten.Zij kunnen via één van hen uw toestemming vragen. U kunt ook zelf contact met uw huisarts en apotheek opnemen. Vanaf 1 januari 2013 mogen uw huisarts en apotheek uw medische gegevens niet zonder uw toestemming beschikbaar stellen voor raadpleging via de zorginfrastructuur.Als u geen toestemming hebt gegeven,kunnen zorgverleners uw gegevens ook niet inzien in noodsituaties.
bron: vzvz.nl
privacyverklaring